Објавен на: 29.07.2013
Закуп Продажба Продажба
Тип на објект Стан
Населба
Рача
Охрид, Македонија
Улица
населба Рача бб
Тип на стан Двособен
Површина
0m2
Слободни: станови, деловен простор
Краток опис

Продажба на станови на атрактивна локација, во населба Рача во Охрид. Становите се во нов објект на самиот регионален пат Св.Наум - Охрид, веднаш до училиштето во населба Рача. Објектот се наоѓа на само 100 метри од познатите охридски плажи и на 2 километри од центарот на градот.
Додатни информации

Година на градба 2012
Спрат 1
Лифт Да
Калкулатор за кредити
Позајмица
Годишна каматна стапка %
Рок на отплата (години)
   
 
   
Број на месеци за отплата
Месечна рата
Минимални нето месечни примања
Вашето име Е-пошта на вашиот пријател
   
Порака